Over ons

De stichting De Magie van Geluk is in het leven geroepen door DBZ Strategische Creatie om invulling te geven aan onze droom: een positief verschil maken voor zoveel mogelijk mensen om ons heen.

De Magie van Geluk is een (tijdelijk) cadeautje voor mensen die - net als wij - het verschil willen maken voor anderen. Met de stichting bieden we hen met onze kennis en middelen de hulp die soms gewoon even nodig is, totdat hun doel is bereikt. Daarna richt De Magie van Geluk zich op het volgende doel. Zo maken we stap voor stap, mens voor mens en initiatief voor initiatief de wereld steeds een beetje mooier.

Projecten

Gerrit Dijkstra is een sportman in hart en nieren. Zijn leven bestond vroeger uit voetbal en schaatsen, maar nu - na zijn ongeluk - uit rolstoelrugby en en handbiken. Gerrit laat zich niet gemakkelijk uit het veld slaan. Hij helpt graag anderen die ook tegenslagen hebben moeten verwerken om hun grenzen te verleggen. In dit geval zijn daar handbikes voor nodig. Dus zijn we nu met Gerrit aan de slag. Help jij ons verder? 

(432) 385-0378

Contact

Help jij ons helpen?

Ga naar onze Whydonate pagina en draag bij aan ons project!

Of neem contact op met Daan & Richard via:
demagievangeluk@dbz.frl - 0643095370

Extra informatie